MAATSCHAPPIJ MODE & DESIGN

Moko steunt Nepal

Overlevenden van de aardbeving in Nepal van afgelopen zaterdag drinken thee nadat ze de nacht in de open lucht hebben moeten doorbrengen. Foto AP / Altaf Qadri
Overlevenden van de aardbeving in Nepal van afgelopen zaterdag drinken thee nadat ze de nacht in de open lucht hebben moeten doorbrengen. Foto AP / Altaf Qadri

Moko
Voormalig leverancier voor Kleerlijk: Anna Shreya van Wamel, producent van MOKO en inmiddels een goede vriendin van mij doet een oproep aan vrienden, familie en kennissen.
Waarom?
Shreya van Wamel laat al jaren haar collecties en MOKO Fair Production, de organisatie die de productie voor derden ter hand neemt in Nepal, nabij Kathmandu produceren.
Aardbeving
Deze mensen zijn hard getroffen door de aardbeving van vorige week. Shreya’s vrienden en zakenrelaties vragen haar hulp om zo hun familie, vrienden en werknemers te kunnen helpen.
Bharat
Hier slecht één van de  What’sapp berichten van haar Nepalese vriend Bharat:
“ Please Shreya we have to support those who are helpless now!!! Its really horrible in the vilage….Many people lost there families and houses they need help !!”
Bharat (Shreya’s beste Nepaleese vriend) heeft de aardbeving gelukkig samen met zijn familie ongedeerd overleefd en zet zich momenteel vanuit Kathmandu volledig in met alle middelen die hij zelf heeft. Vooral in de omliggende dorpen komt de hulp van buitenaf langzaam en moeilijk op gang. Er is een grote vraag naar tenten, dekens, medicijnen, kookgerei en voedsel.

Een foto van Bharat met familie en werknemers.
Een foto van Bharat met familie en werknemers.

Bharat Dahal heeft een cargobedrijf en beschikt over een vrachtauto, bestelbus en privé auto. Deze worden volop ingezet om goederen te verspreiden onder de meest hulpbehoevenden en hopelijk kunnen wij er met zijn allen voor zorgen dat deze kunnen blijven rijden om goederen te verspreiden.
Kortom: Shreya’s vrienden hebben dringend hulp nodig!

Daarom willen wij jullie hulp vragen om geld over te maken. Dit kan natuurlijk ook via giro 555, maar via ons komt het direct en binnen slechts enkele dagen bij de juiste mensen terecht. Je kunt een bijdrage overmaken op de rekening van A.M.E. van Wamel NL25 INGB 00096473 84.

Klik voor een link naar Moko’s Facebookpagina hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *