VOEDING & NATUUR

Voor een boom van een vent

vaderdagStropdas, hamburgerpers, after shave, sokken, boekenbon. Aaaarggh, wat wordt het dit jaar nu weer? Geefeenboompje.nl komt met het alternatief voor 2016. Ik vind het leuk. Je geeft je vader wat te doen en, belangrijker nog, een stukje natuur. Je schenkt hem gezondheid en zuurstof en iets moois om naar te kijken.

Bovendien wordt met het geven van een boompje een oude traditie in ere hersteld: het planten van een boom wanneer er een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven plaatsvindt. Of het nu gaat om een geboorte-, huwelijks-, verjaardags- of als relatiegeschenk. Voor elke gelegenheid is een boompje geselecteerd met bijbehorende symboliek.  Zo staat de appelboom voor Liefde, Vertrouwen en Dankbaarheid en de magnolia voor Vrouwelijkheid, Elegantie, Zuiverheid. Iets voor je macho-vader?

Goed doel

Met het schenken van een boompje via Geefeenboompje.nl steun je de campagne JustDiggIt van de Nederlandse organisatie Naga Foundation. Van elk verkocht boompje gaat Euro 0,50 naar de Naga Foundation.

Mooi idee.geefeenboompje2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *