MODE & DESIGN

Blauw duiveltje

full36121773Babongo is al een hele tijd een van mijn favorieten in duurzame-webshop-land. Ik leerde de shop kennen, toen ik ook met een duurzame webshop begon. Het wereldje is klein en je zoekt elkaar op. De eigenaar is een heel sympathieke vrouw, dat mag je ook wel verwachten in deze branche toch? ;)
De functionele artikelen die worden aangeboden zien er esthetisch goed uit en de kwaliteit is vaak overtuigend. Een van de ‘warme broodjes’ zijn de Foodhuggers. Erg populair.

Mijn oog viel echter op deze prachtige shawl van Pinu Piru, wat duiveltje is in het Fins. Er zit een Nederlands ontwerpduo achter, maar goed Nederlandse ontwerpen doen absoluut niet onder voor Finse . Stoere ontwerpen met een lieflijk knipoogje (eigenlijk heel Nederlands dus).

Uiteraard is de shawl uitgevoerd in biologisch katoen en gekleurd met verf op waterbasis. Goed=Mooi.

 Neem ook eens een kijkje op de Babongoshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *