MAATSCHAPPIJ

Ecomarkt.nl heeft een vacature

slider_natuurvoeding-1000pxEcomarkt is een online natuurwinkel en verkoopt veel verschillende natuurlijke- en ecologische producten. Zij zijn voor hun mooie website op zoek naar een ft Content Manager, lijkt me een superleuke job. Niet alleen omdat ik ervaring heb in deze branche, maar vooral omdat zij zich bezig houden met eerlijke en mooie producten. Maar goed, ik heb al leuk werk en plaats dit niet hier om er zelf op te solliciteren :)
Jij als liefhebber van eerlijk thema’s en duurzame producten zou hier wel eens je droombaan kunnen vinden.
Ze vragen uiteraard affiniteit met hun producten en een aardige portie creativiteit. Moet lukken toch? Kijk voor meer info op de website van Ecomarkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *