MODE & DESIGN

Heerlijk plaid van Silkeborg

plaid_handiggoedWat een fijn plaid, maar ook vooral wat een fijne webwinkel. Ik leerde Handig Goed kennen vanuit mijn interesse in duurzaamheid en mijn werk als ‘media-adviseur’ – ja ik verkoop advertentieruimte in kranten, tijdschriften en online. En soms raken werk een privé een beetje verstrengeld met elkaar. Dat hoort nu eenmaal bij mij. Graag geef ik duurzame (web)winkels een podium om zich te laten zien, of een van hun producten. Dat kan zijn op deze blog, maar soms kan het ook heel wat uithalen om in tijdschriften bij het juiste of nieuwe juiste publiek te smoelen.

Maar goed, Handig Goed leerde ik dus tijdens mijn werk kennen en zo ook de aardige eigenaar Jessica. Wat een leuke vrouw en een sympathieke spullen verkoopt ze. Ze is nog niet zo lang bezig met haar webwinkel en ik begrijp hoe lastig het kan zijn. Je moet alles juist doen, ook het technische gedeelte anders zijn de mensen op je site zo weg.
Ik had al een aantal keer gekeken op de webwinkel, ondanks dat hij niet ideaal werkt en er wat bugs inzitten heb ik toch een bestelling gedaan. Het was een combinatie van gunfactor, een prachtig product dat ik wilde hebben en een actie op het juiste moment.

Ik heb een Silkeborg  plaid besteld, en daar nog geen seconde spijt van. Ook al had ik net een wollen Klippan kleed gekocht. Ik wist van te voren dat ik met wol een duurzame aankoop zou doen en van een tweede plaid de rest van mijn leven plezier zal hebben (mits de motten mijn huis niet meer weten te vinden ;)

Mijn nieuwe kleed werd heel snel bezorgd en het was leuk en ik blij. Met een lief briefje erbij, een linnen boodschappentas met het grappige logo van Handig Goed en een kortingscode. Leuke bijkomstigheden. logo-handig-goed-zwart-andika-transparant-120-x77Maar nu het kleed. Wat een beauty. Mooi van kleur (zandbruin met ecru visgraat) en heerlijk van geur. De wol is niet uitentreuren gewassen voor verwerking. Je kunt het schaap bijna nog ruiken. Fantastisch. En natuurlijk is het heerlijk warm. Wollen dekentjes zijn echt het fijnste dat er is. Je moet natuurlijk wel tegen de kriebel kunnen…..100% ecologische en diervriendelijke Scandinavische wol.

silkeborg-163-1800x1800-180x180Het stoeltje is overigens ook echt een beauty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *