MAATSCHAPPIJ VRIJE TIJD & CULTUUR

Voor grote én kleine mensen die het nodig hebben.

sweetHeroes_3Wat leuk!! Wat lief!! En wat een goed doel!!.

Koop een aandoenlijk, en mooi popje.  Nou ja, binnenkort dan, want het is nog niet te koop. Doe het (als het dan zo ver is) iemand cadeau en maak diegene blij. Maar wanneer je het popje koopt maak je niet alleen de ontvanger van het popje blij, óók de makers van het popje. Sweet Heroes werd bedacht  met het simpele doel om het goede te doen. Waarin schuilt het goede dan?
Het is een knuffel die wordt geproduceerd door mannen en vrouwen die tijdens de grote aardbevingen in Nepal hun huis en hun inkomen kwijt raakten.
Het is een knuffel die kleine en grotere kinderen troost kan bieden in tijden van ziekte of verdriet. Een Sweet Heroe kan elke identiteit aannemen die je of je kind maar wilt. Van een held, een ridder, een lieve sprookjesprinsen. Steeds opnieuw en wanneer je maar wilt. Sweet Heroes zijn wasbaar en kan daardoor steeds weer opnieuw betekend worden.

sweetHeroes
En bovendien is de knuffel ecologisch geproduceerd. En die kwaliteiten buiten ze niet uit, daar gaan ze met respect mee om. Geen massa-productie dus voor Sweet Heroes. Er wordt juist gekozen voor de kleinere ondernemer. En we laten hun medewerkers in alle rust en met aandacht kwaliteitsproducten maken. Zodat ze trots kunnen zijn op hun handwerk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *