VOEDING & NATUUR VRIJE TIJD & CULTUUR

Eerlijk GROEN bij STEK

De etalage van hun prachtige winkel in Rotterdam
De etalage van hun prachtige winkel in Rotterdam

Echt een te gekke winkel in het nog niet zo gekke Rotterdam. Stek is de plek om lekker rond te neuzen, lekkere plantengeuren op te snuiven. Ze hebben een breed assortiment van biologische zaden, natuurlijke planten en duurzame producten waarmee elke stadstuin, balkon of dakterras omgetoverd kan worden tot een groen paradijs. Het een relaxte rustige plek te midden van het geraas van de Nieuwe Binnenweg.

stek_2Ik dacht dat Stek alleen een winkel was. Maar ze zijn veel meer. Het team van STEK staat klaar voor professioneel advies en nieuwe ontwerpen voor particuliere en collectieve groene plekken in de stad.

Wil je je straat vergroenen? STEK kan assisteren bij het aanleggen van geveltuinen, plantenbakken, groene muren en andere aanpassingen in de openbare ruimte. Hoe groener en natuurlijker, hoe beter!

Stek
Nieuwe Binnenweg 195b Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *